Privacy statement

Samenvatting

  • Het lidmaatschap van Leuk Voor Jou is gratis
  • Als lid van Leuk Voor Jou ontvang je de nieuwsbrief van Leuk Voor Jou met leuke acties, aanbiedingen en voordeel en ben je dus e-mailnieuwsbriefabonnee.
  • Als abonnee kun je maximaal twee keer per maand bericht van zorgvuldig geselecteerde partners of adverteerders van Leuk Voor Jou ontvangen via e-mail
  • Je gegevens blijven in het bezit van Leuk Voor Jou en worden niet overgedragen.
  • Je kunt op ieder gewenst moment uitschrijven voor de e-mailnieuwsbrief van Leuk Voor Jou

 

 

Privacystatement

Leuk Voor Jou is een e-mailnieuwsbrief. Wij respecteren de privacy van de bezoekers van deze site en onze e-mailnieuwsbrief.

Eigenaar van Leuk Voor Jou en tevens de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is DuinGooi Media BV, 's-Gravelandseweg 65, 1217 EJ Hilversum. De verwerking van persoonsgegevens is gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens, tegenwoordig de Autoriteit Persoonsgegevens genaamd.

 

 

Geregistreerde nieuwsbriefabonnees

Bezoekers van Leuk Voor Jou kunnen zich gratis aanmelden als nieuwsbriefabonnee. De verstrekte gegevens worden gebruikt voor:

  • Het beter laten aansluiten van de inhoud van de nieuwsbrieven (vrouwen kunnen bijvoorbeeld een andere nieuwsbrief krijgen dan mannen).
  • Het verzenden van boodschappen voor derden (niet zijnde Leuk Voor Jou) via e-mail. De verstrekte gegevens kunnen door een derde partij worden gebruikt om de verzending uit te voeren, maar blijven altijd en alleen in het bezit van Leuk Voor Jou. Abonnees kunnen zich altijd via iedere e-mailnieuwsbrief afmelden via een uitschrijflink. Daarnaast kan men zich te allen tijde uitschrijven via http://www.leukvoorjou.nl/afmelden. Schriftelijk kan dit via Leuk Voor Jou/DuinGooi Media, 's-Gravelandseweg 65, 1217 EJ Hilversum.

 

  • Indien Leuk Voor Jou een fusie, overname, verkoop of andere transactie ondergaat waardoor haar database wordt verworven door een derde partij, mag Leuk Voor Jou het beheer van je persoonsgegevens overdragen aan de derde partij, behoudens alle bepalingen en beperkingen in deze Privacyverklaring.

    Leuk voor Jou kan derde partijen aanwijzen die een deel van je persoonsgegevens namens Leuk Voor Jou zullen verwerken (‘gegevensverwerkers’). Op je verzoek verstrekken wij je een lijst van dergelijke derde partijen. 
     

 

Partners en andere partijen

De e-mailnieuwsbrief van Leuk Voor Jou kan verwijzingen of hyperlinks naar andere websites die buiten het domein van Leuk Voor Jou liggen bevatten. Leuk Voor Jou is niet verantwoordelijk voor de omgang door die andere partijen me je (persoons)gegevens. Hiervoor verwijst Leuk Voor Jou je naar de privacyregelingen, indien aanwezig, van deze andere partijen.

 

Audience targeting

Als je bent ingeschreven bij Leuk Voor Jou en je hebt aangegeven dat je relevante aanbiedingen wilt ontvangen, dan worden je gegevens gebruikt voor audience targeting via Social Media en Search. We zorgen er op die manier voor dat advertenties op o.a. Facebook en Google meer relevant zijn voor jou, op basis van jouw voorkeuren en interesses. Afmelden kun je altijd met behulp van de afmeldlink in onze e-mail.

 

Wijzigen

Leuk Voor Jou behoudt zicht het recht voor dit privacy statement te wijzigen.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein