Privacy statement

 

Samenvatting

  • Het lidmaatschap van Leuk Voor Jou is gratis
  • Als lid van Leuk Voor Jou ontvang je de nieuwsbrief van Leuk Voor Jou met leuke acties, aanbiedingen en voordeel en ben je dus e-mailnieuwsbriefabonnee.
  • Als abonnee ontvang je van Leuk Voor Jou maximaal 52 e-mailnieuwsbrieven per jaar (gemiddeld maximaal 1x per week op jaarbasis) met acties of aanbiedingen van geselecteerde partners of adverteerders
  • Je gegevens blijven alleen in het bezit van Leuk Voor Jou en worden geen eigendom van derden.
  • Je kunt op ieder gewenst moment uitschrijven voor de e-mailnieuwsbrief van Leuk Voor Jou door middel van de link onder aan iedere e-mailnieuwsbrief.

 

 

Privacy

Leuk Voor Jou is onder meer een e-mailnieuwsbrief. Wij respecteren de privacy van de bezoekers van deze website en onze e-mailnieuwsbrief.

Eigenaar van Leuk Voor Jou en tevens de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is DuinGooi Media BV, 's-Gravelandseweg 65, 1217 EJ Hilversum. De verwerking van persoonsgegevens is gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens, tegenwoordig de Autoriteit Persoonsgegevens genaamd.

 

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

  • De volgende gegevens kunnen verwerkt worden;
  • Voornaam, tussenvoegsel, achternaam
  • Postcode, Huisnummer, woonplaats, provincie
  • Telefoonnummer, Geboortedatum, Geslacht, E-mailadres
  • Opleidingsniveau, Gezinssituatie, Autobezit
  • IP-adres, Cookies

 

Daarnaast worden gegevens opgeslagen die betrekking hebben op e-mail marketing. Dit betreft gegevens met betrekking tot het versturen, openen en klikken van e-mails.

 

 

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Bezoekers van Leuk Voor Jou kunnen zich gratis aanmelden als nieuwsbriefabonnee. De verstrekte persoonsgegevens worden gebruikt voor:

  • Het personaliseren van de e-mailnieuwsbrief
  • Om u gericht aanbiedingen te doen waarbij in een (partner) e-mail, Facebook of op een website een advertentie wordt getoond van een product waarvan wij op basis van verwerkte gegevens vermoeden dat u daar interesse in hebt.
  • Het beter laten aansluiten van de inhoud van de e-mailnieuwsbrieven van Leuk Voor Jou
  • bij individuele nieuwbriefabonnees of groepen nieuwsbriefabonnees.

 

 

Uitwisseling van gegevens

Het samenstellen van de e-mailnieuwsbrieven, de uitvoering van de nieuwsbriefverzending en de hosting van de gegevens kan met zich meebrengen dat persoonsgegevens gedeeld worden met gespecialiseerde partijen. In dat geval gebeurt dat op basis van een verwerkersovereenkomst waarbij deze partijen dezelfde zorgvuldigheid dienen te betrachten als DuinGooi Media BV dat nastreeft.

 

Wanneer u toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van partner e-mails worden uw gegevens verwerkt door OMG/Mailmedia. Uw gegevens worden verwerkt om u te informeren over interessante aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde partners. De gegevens worden gebruikt en beschikbaar gesteld ten behoeve van commerciële doeleinden. Deze partner e-mails zullen altijd uit naam van Leuk Voor Jou worden verstuurd en worden voorafgaand aan de verzending altijd door ons gecontroleerd. OMG/Mailmedia meet gedrag naar aanleiding van verzonden e-mails om u, op basis van uw voorkeuren en interesses, relevante aanbiedingen te kunnen versturen. Tevens zijn zij gerechtigd om gericht display of social advertising te realiseren.

 

DuinGooi Media BV is eigenaar van meerdere nieuwsbrieven. Ben je bij meerdere van deze nieuwsbrieven ingeschreven als abonnee dan kunnen wijzingen en toevoegingen van jouw gegevens ook worden doorgevoerd bij deze andere nieuwsbrieven van DuinGooi Media BV. Uiteraard alleen bij de nieuwsbrieven waarvoor je als abonnee staat ingeschreven. Zo blijven je gegevens up to date en kunnen de e-mailnieuwsbrieven van DuinGooi Media BV zo persoonlijk mogelijk worden aangepast.

 

 

Beveiliging persoonsgegevens

DuinGooi Media BV zorgt voor passende beveiliging van de persoonsgegevens die zij onder zich heeft, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen.

 

 

Bewaartermijn persoonsgegevens

Leuk Voor Jou bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking. Zodra je je uitschrijft voor de e-mailnieuwsbrief van Leuk Voor Jou worden de gerelateerde persoonsgegevens uit de database van Leuk Voor Jou verwijderd.

 

De gegevens met betrekking tot uw voorkeuren en interesses die geregistreerd kunnen worden naar aanleiding van het openen en klikken op e-mails worden maximaal voor een periode van 6 maanden bewaard.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens die met betrekking tot Leuk Voor Jou zijn geregistreerd in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Uiteraard kun je je op ieder moment voor een e-mailnieuwsbrief uitschrijven via de uitschrijflink die onder aan iedere e-mail staat (behalve de bevestigingsmail want op dat moment ben je nog niet ingeschreven als e-mailnieuwsbriefabonnee).

 

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Leuk Voor Jou en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je hebben in een computerbestand naar jou te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy[@]duingooi.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

 

We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken. DuinGooi Media BV wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DuinGooi Media BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via privacy[@]duingooi.nl

 

 

 

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein